FarMore Automation
Property SheetHelp
Mag ik mijzelf voorstellenMag ik mijzelf voorstellen
Mijn naam is Jan Willem Vermeer. Dit jaar ben ik 32 (!) jaar werkzaam in de wonderlijke automatiseringswereld die ORACLE heet. Ik was één van de eerste systeemontwikkelaars die door Oracle in 1985 in Nederland werden opgeleid. Nog in "het kasteeltje" in Naarden met versie 4 van de database die nét uit was. 

Na 9 jaar bij de Fokker Vliegtuigenfabriek en 7 jaar bij Fast Lane in Maarssen te hebben gewerkt, heb ik begin 2001 Farmore Automation opgericht om als zelfstandig ondernemer verder te gaan. De belangrijkste reden hiervoor is de "sportwereld op het internet" PLANMYSPORT.

Ervaring
Ik heb diverse rollen in IT-projecten vervuld:

 • Leidinggevend
  Manager, fieldmanager, projectleider (algemeen, technisch) en beheerder (functioneel, technisch).
 • Functioneel
  Strategiebepaler, informatie-analist, functioneel en technisch ontwerper, prototyper en evolutionair systeemontwikkelaar.
 • Technisch
  Programmeur (inclusief genereren), ontwerper en ontwikkelaar van websites, database ontwerper, database-tuner en technisch architect.
 • Didactisch
  Docent, presentator, opsteller hulpinformatie en opleidingsmateriaal, trainingsco÷rdinator en gebruikersbegeleider.
Consultancy en projecten
PLANMYSPORT is voor 100% met standaard Oracle-webtechnologie gebouwd. De ervaring die ik daarbij heb opgedaan, stel ik graag beschikbaar aan andere partijen. Heeft u behoefte aan kennis en ervaring over Designer (inclusief Headstart), Forms of Reports, Portal, Oracle Application Server, Discoverer of Web-PLSQL, neem dan contact op.
PLANMYSPORTPLANMYSPORT

PLANMYSPORT is een alles-in-één oplossing voor sportorganisaties. Met een website die geïntegreerd is met administratieve componenten, kunnen zij competities en toernooien organiseren, cursussen en cursisten administreren, baanhuur registreren inclusief online reserveringen, evenementen organiseren, leden administreren, debiteurenbeheer plegen en (per e-mail) communiceren. Een primeur voor privacy was de persoonlijke toegangscode voor de sporters, waarmee zij directe toegang hebben tot alle informatie die over hen in het systeem vastligt plus mogelijkheden om interactief met de sportorganisaties te communiceren.

In de zomer van 2017 bedienen we met PLANMYSPORT 80 klanten met meer dan 240.000 sporters die met name actief zijn in de tenniswereld (bijna 20% van de tennisverenigingen doet de indeling van de training met PLANMYSPORT), maar ook fitness en ski. Er zijn zo'n 700 gebruikers van de diverse producten. De PLANMYSPORT omgeving bestaat uit meer dan 100 websites en voor de producten worden bijna 400 tabellen gebruikt en meer dan 600 variaties van schermen en overzichten. Jaarlijks zijn er zo'n 35 miljoen "pageviews".

Met de PLANMYSPORT APP hebben de sporters op hun smartphones toegang tot alles wat ook op de websites staat, maar dan met heel handige interactieve mogelijkheden. Bijvoorbeeld met Sport Chat kunnen cursisten en trainer met elkaar chatten en met Chat & Speel kunnen leden op kinderlijk eenvoudige manier afspraken met elkaar maken.

Surf naar de website voor meer informatie.

 

Officieel partner van OracleOfficieel partner van Oracle
Farmore Automation is officieel "GOLDEN PARTNER" van Oracle.
Contact opnemen
Farmore Automation is gevestigd te Vliek 38, 2036CN in Haarlem. De telefoonnummers zijn 023-5336001 en 06-55330252. E-mailen kan vanzelfsprekend ook: voor algemene informatie info@farmore.nl of mij persoonlijk jw@farmore.nl.
User Name
Password
Klik hier voor informatie over inloggen op deze site