Klik HIER voor de HOMEPAGE van PLANMYSPORT
PLANMYSPORT > Diensten > Altijd inbegrepen

Altijd inbegrepen
03 | Diensten

Ons motto is "laat sporters sporten en zo min mogelijk administratief werk doen". Een groot deel hiervan wordt bereikt met de diensten die bij PLANMYSPORT zijn inbegrepen:
 • Controleren inschrijvingen
  Heeft u dubbele mensen in uw administratie? Zijn persoonlijke gegevens als e-mailadres en telefoonnummer niet meer actueel? Met PLANMYSPORT is dat verleden tijd! En u hoeft er niets voor te doen.
  Alle inschrijvingen, bijvoorbeeld voor les, lidmaatschap, evenementen en toernooien, worden namelijk door ons afgehandeld. Met de Communicatie Manager verstuurt u zelf e-mails en zet u inschrijfkoppelingen op de website, maar verder hoeft u tijdens de inschrijvingsfase niets te doen. Persoonlijke gegevens actueel houden en ontdubbelen is onze verantwoordelijkheid.
  Dit leidt tot een eerste tijdwinst van 2 tot 3 minuten per inschrijving. En, heel belangrijk, dit voordeel heeft u bij geen enkel ander product!
 • Aanvullen inschrijvingen voor toernooien
  Op basis van speelsterkte, leeftijd en geslacht verifiëren we eerst of de door de deelnemer gekozen rubriek wel in orde is. Zo niet, dan corrigeren we die, zonodig in overleg met de deelnemer en u.
  Tevens vullen wij de rankings (positie op nationale ranglijsten) en ratings in.
  Het gevolg is dat de wedstrijdleiding een compleet, correct ingevulde deelnemerslijst krijgt zonder daar ook maar iets voor te hebben hoeven doen.
  Deze tweede tijdwinst komt op 1 à 2 minuten per inschrijving; bij open toernooien is het het meest omdat daar meer "onbekenden" aan meedoen.
 • Overzichten op de website
  Op de website in PLANMYSPORT wordt uw informatie naadloos gecombineerd met de administratie. Voor wat de administratie betreft hoeft u niets te doen! Wij zetten de overzichten met lesmogelijkheden, toernooischema's, speeldagen, en zo voort voor u op de website.

Die tijdwinsten lijken weinig en concurrenten bestempelen het vaak als flauwekul. Onze klanten bewijzen echter wel degelijk de waarde. Deze werkzaamheden sluipen namelijk "ongemerkt" in uw dagelijkse bezigheden. Elke dag kost het u een paar minuten, op een bepaald moment heeft u het erg druk en laat u het zitten en ineens, vlak voor het nieuwe seizoen of het toernooi, op het moment dat voor u de druk het hoogst is, realiseert u zich "wat moet ik nog veel doen". Met PLANMYSPORT behoort die zorg tot het verleden, want kijk maar eens hoeveel tijd het scheelt:

 • Een sportschool met 1.350 cursisten per jaar bespaart zeker 150 uur. Dat is een hele maand werk! Zie voor een uitgebreide berekening in het menu Verkoop de optie Sportscholen.
 • Een organisator van een tennistoernooi met 500 deelnemers bespaart tenminste 20 uur (meestal vrijwilligerswerk). Dat is een week lang elke avond. Zie menu Verkoop optie Verenigingen.

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Zoeken
Copyright © 2000-2019 Farmore Automation. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden Technische informatie Contact