Klik HIER voor de HOMEPAGE van PLANMYSPORT
PLANMYSPORT > Diensten > Facturen

Facturen
03 | Diensten

Toestemming voor elektronische factuur

Formeel moet u van de klant toestemming hebben om een elektronische factuur te mogen sturen. Dit kan de klant op de inschrijfformulieren van PLANMYSPORT aangeven. 
Uiteraard kunt u het ook gewoon "proberen". Elke klant zal begrijpen dat voor u een factuur per e-mail sneller en voordeliger is en concluderen dat dat uiteindelijk ook in zijn voordeel zal uitpakken.

Klanten zonder e-mail bij een elektronische factuur

Voor deze groep heeft u twee mogelijkheden:

 

  • Hun facturen eenvoudig zelf printen en verzenden met een envelop met venster.
  • Ons deze verzending laten verzorgen. Het tarief daarvoor is € 0,90 per factuur.

Voor facturen biedt PLANMYSPORT twee mogelijkheden:

 

  • Elektronische factuur
    Slechts een paar klikken zijn voldoende om de factuur per e-mail te verzenden. Bovendien is in deze factuur allerlei logica ingebouwd. Afhankelijk van de manier waarop betaald wordt, wordt voor andere teksten en uitleg gekozen. Zo ziet een factuur die per incasso geïnd zal worden er anders uit dan een factuur die de klant per overboeking moet betalen.
  • Factuur op papier
    Dit doet u helemaal zelf. In een Excel-sheet download u alle relevante gegevens. U maakt een Word-document en via mailmerge ontstaat per debiteur een brief.
    Hierbij is het aanzienlijk moeilijker om een aparte layout per situatie te realiseren, zoals bij de elektronische factuur. Vandaar dat de elektronische factuur niet alleen goedkoper is (een e-mail kost niets), maar ook veel klantvriendelijker (op maat) en het kost nog minder tijd ook.

Screenshots

Screenshots
 

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Zoeken
Copyright © 2000-2019 Farmore Automation. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden Technische informatie Contact