Klik HIER voor de HOMEPAGE van PLANMYSPORT
PLANMYSPORT > Diensten > Indelingen

Indelingen
03 | Diensten

Voor lesgroepen en baanhuurgroepen kunt u de indeling mailen naar de cursisten en huurders. Bekijk de plaatjes rechts voor een voorbeeld.

 

Het verzenden van deze e-mails gaat heel eenvoudig met een paar klikken. Maar, er zijn natuurlijk mensen zonder e-mail. U heeft voor hen drie mogelijkheden:

  • Overslaan. Op zich hoeft dat niet zo'n drama te zijn, want vermoedelijk heeft u naar de cursisten en huurders nog nooit zo'n indeling gestuurd, maar alleen een factuur.
  • Hun indelingen naar uw eigen e-mailadres laten sturen. U print ze dan uit, stopt ze in een envelop, plakt een postzegel erop en stopt ze in de brievenbus. De adressering op de mail is precies zo gemaakt dat het achter het venster in de envelop verschijnt.
  • Hun indelingen naar ons e-mailadres administratie@planmysport.nl laten sturen. Wij verzorgen dan de verzending op papier voor slechts € 0,90.

De geprinte e-mails bevatten uiteraard aan de bovenkant de afzender, onderwerp en zo voort. Aangezien alle cursisten en huurders die wél een e-mailadres hebben, de indeling ook zo krijgen, lijkt ons dat geen probleem.

Screenshots

Screenshots
   

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Zoeken
Copyright © 2000-2019 Farmore Automation. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden Technische informatie Contact