Klik HIER voor de HOMEPAGE van PLANMYSPORT
PLANMYSPORT > Nieuws > Nieuws 2009

Nieuws 2009
01 | Nieuws

9 Nov - Speelsterktes en ratings 2010 ingevoerd

De KNLTB heeft het afgelopen weekend de nieuwe speelsterktes voor 2010 en de eindejaarsratings voor 2009 berekend en deze zijn vandaag in de ledenadministraties ingevoerd. Zodoende toont de Team Manager - het product waarmee leden zich met een paar klikken kunnen opgeven voor competities en waarmee competitieleiders eenvoudig de teams samenstellen - de juiste teamsterktes, zoals nodig voor de opgave van teams die in 2010 competitie gaan spelen.

5 Okt - Multi Media Manager

De Foto Manager van PLANMYSPORT is geëvolueerd tot een complete, eenvoudig te gebruiken en unieke Multi Media Manager. Hiermee kunt u foto's én video's uploaden, zoveel tegelijk als u wilt.
De Multi Media Manager onderscheidt zich van andere online albums door de combinatie van foto's en video's in één product, de mogelijkheid om foto's en video's te verdelen over tabbladen, diverse toegangsrechten, verschillende instellingen om commentaar toe te staan, het, desgewenst tijdelijk, bewaren van de orginele foto's en een eenvoudige integratie van foto's en video's in de website.
Wilt u kennismaken met dit unieke product: mail dan info@planmysport.com!

14 September - Najaarscompetities op het dashboard

Vanaf heden worden ook de najaarscompetities van de KNLTB met het unieke Competitie Dashboard gevolgd. Klik als voorbeeld op de koppeling voor het dashboard van TV Merlenhove.

11 Augustus - Welkom Tennis Factory

11 Augustus - Welkom Tennis FactoryOnder leiding van Jan en Ad Luttikhuis, Roland van Leeuwen en Geerco Holtkamp is Tennis Factory uitgegroeid tot één van de grootste tennisorganisaties in Nederland. Tennis Factory verzorgt de tennislessen voor een groot aantal verenigingen in het oosten van ons land (o.a. in de regio Enschede). Het is ook bekend vanwege de vele internationale evenementen, zoals het het Future "Fords Twents Open" toernooi dat over twee twee weken plaatsvindt op het prachtige park van TV Topspinners in Enschede.

5 Augustus - Films van de Nike Junior Tour

5 Augustus - Films van de Nike Junior TourOp 18, 19 en 20 juni werden tijdens de Ordina Open in Rosmalen de Nike Junior Tour Nationale Masters georganiseerd. Met onze Toernooi Manager was het hele evenement live op de website te volgen en ons promotieteam heeft een hele serie videofilms gemaakt. Klik op de koppeling voor de speciale site van de Nike Junior Tour met direct bovenaan een koppeling naar de afspeellijst.

28 Juni - Welkom Eye For Tennis

28 Juni - Welkom Eye For TennisEye For Tennis is de tennisorganisatie van Daan van Nassau en Gillis van de Gruiter. Eye For Tennis verzorgt trainingen op diverse clubs in de regio West Brabant, zoals LTC de Zoom, Tv de Put, TV Huijbergen en TV de Meet én op hun huislocatie, tennis en businesscentrum de Melanen.

30 Mei - Laatste kwalificaties Nike Junior Tour

30 Mei - Laatste kwalificaties Nike Junior TourMeer dan 160 jongens en meisjes strijden de komende dagen om een plaats in de prestigieuze Nike Junior Tour Nationale Masters die gespeeld gaan worden tijdens het internationale toptennistoernooi Ordina Open, medio juni in Rosmalen. Check de website voor de actuele programma's van de kwalificaties OOST bij TV Topspinners in Enschede en WEST bij TV Juliana in Hoorn.

20 Mei - Klassikale opleidingen

Komende week start een serie van maar liefst 34 klassikale opleidingen. Op www.myPLANMYSPORT.com is - na inloggen - via menu Opleidingen - Klassikaal het overzicht te bekijken én kunt u zich online aanmelden.

26 Apr - Welkom TV Badhoevedorp

26 Apr - Welkom TV BadhoevedorpWe zijn trots dat na een zorgvuldige selectie de gerenomeerde tennisvereniging Badhoevedorp heeft gekozen voor PLANMYSPORT. Met zo'n 1.700 leden is dit één van de grootste verenigingen in Nederland en ons alles-in-één-concept past dan perfect bij haar streven om de processen van de vereniging, waar meer dan honderd vrijwilligers bij zijn betrokken, optimaal in te richten.

20 Mrt - Nike Junior Tour

20 Mrt - Nike Junior TourWij nodigen talentvolle tennisjeugd uit NU in te schrijven voor de kwalificatietoernooien van de Nike Junior Tour.
Dit is een internationaal toernooi dat jaarlijks, in meer dan 25 landen, wordt georganiseerd voor getalenteerde jongens en meisjes t/m 12 en t/m 14 jaar. Doel is tennistalenten de gelegenheid te geven zich te laten zien binnen een internationale competitieve omgeving. Tijdens dit kwalitatief hoogstaande toernooi heeft de deelnemer de kans zijn krachten te meten met tennistalenten uit de rest van de wereld en vriendschappen op te bouwen met leeftijdsgenoten vanuit verschillende culturen.
Bekende winnaars uit het verleden zijn Rafael Nadal, Maria Sharapova, Serena Williams, Carlos Moya en Fernando Verdasco. Wordt jij hun opvolger?

14 Mrt - Competitie Dashboards gevuld

Volg de KNLTB-competities via de unieke Competitie Dashboards van PlanMySport. Klik op de koppeling voor het dashboard van tennisvereniging THES in Eindhoven.

11 Feb - Welkom Tenniscentrum Oostpolder Papendrecht

11 Feb - Welkom Tenniscentrum Oostpolder PapendrechtTenniscentrum Oostpolder Papendrecht (TOP) is een uniek tenniscomplex in de groeiende wijk Oostpolder, direct aan de A15 en de N3, de verbindingsweg tussen Papendrecht en Dordrecht.

11 Feb - Welkom Tennisvereniging Oostpolder Papendrecht

11 Feb - Welkom Tennisvereniging Oostpolder PapendrechtDeze vereniging, meestal T.O.P. Papendrecht genoemd, is met zo'n 1.000 leden één van de grootste gebruikers van het hierboven genoemde tenniscentrum.

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Zoeken
Copyright © 2000-2019 Farmore Automation. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden Technische informatie Contact