Klik HIER voor de HOMEPAGE van PLANMYSPORT
PLANMYSPORT > Nieuws > Nieuws 2014

Nieuws 2014
01 | Nieuws

De Toernooi Manager is vanaf NU ook los te koop

Nieuws van 22 december 2014

De Toernooi Manager is geschikt voor al uw toernooien en competities en biedt functionaliteit waar andere programma's alleen van kunnen dromen. Check deze pagina voor alle informatie.

Welkom Tennis & Squash Overhout

Nieuws van 9 december 2014

We zijn heel trots dat onder de bezielende leiding van Eva Korswagen het 45 jaar jonge unieke en prachtig gelegen Tennis & Squash Overhout voor PLANMYSPORT heeft gekozen. Het leuke is dat het tennispark op een steenworp (wel een lichte steen) af ligt van ons eigen hoofdkantoor.
Neem eens een kijkje op de prachtige website http://www.ts-overhout.nl/

Welkom Tenniscentrum Neckslag

Nieuws van 25 september 2014

Deze week worden in Tenniscentrum Neckslag de vele wintercompetities opgestart, onder de enthousiaste, bezielende leiding van Joost Franke. Deze competities worden gedaan met de unieke Toernooi & Competitie Manager van PLANMYSPORT - zie de schema's op www.neckslag.nl.
Naast de competities zullen samen met de nieuwe pachter Martine Breve ook de baanhuurcontracten en losse reserveringen ingesteld worden en natuurlijk kunt u voortaan de Nationale (Jeugd) Ranglijst Toernooien, die het centrum samen met Tennis Academy Van Gelderen organiseert, live op de site volgen.

Welkom Sloterplas Wintertennis

Nieuws van 11 september 2014

Onder leiding van Jack Tijssen zal Sloterplas Wintertennis het prachtige gerenoveerde Tennispark Sloterplas in Amsterdam-Slotervaart gaan exploiteren van oktober t/m maart. Alle tennissers kunnen een abonnement nemen en dan via het afhangsysteem van PLANMYSPORT spelen op de gloednieuwe buitenbanen voorzien van de modernste LED verlichting.

Restyling Tennis Academy Van Gelderen

Nieuws van 22 may 2014

Van Gelderen Tennis Academy en Tennisschool de Kloek hebben een prachtige nieuwe website met een compleet gerestylede huisstijl.

Deze onder leiding van Vincent en Eddo van Gelderen staande tennisorganisatie verzorgt de lessen en trainingen voor zo'n 20 verenigingen en centra in Noord-Holland en is niet alleen regionaal, maar ook landelijk trendsettend.

Neem eens een kijkje op de site door op de logo's te klikken.

Tennis Academy Drechtsteden helemaal vernieuwd

Nieuws van 11 april 2014

Nadat Ronald Brederije en Wouter Standaart in 2009 samen Tennisschool TOP hebben opgericht, gaan zij vanaf nu hun activiteiten combineren met Lennert Kaptein en Wesley Visser onder de naam Tennis Academy Drechtsteden.
TAD verzorgt alle lessen en trainingen op het park van Tenniscentrum TOP in Papendrecht waar ook Tennisvereniging TOP gevestigd is en Tennisvereniging 't Slag in Zuid-Beijerland. Klik op het logo voor hun website.

Nieuwe styling voor TV Dijkzicht

Nieuws van 10 april 2014

Tennisvereniging Dijkzicht in Volendam, met zo'n 1.600 leden één van de grootste tennisverenigingen in Nederland, heeft vanaf heden een prachtige moderne website die voorzien is van onze nieuwste producten. Als eerste heeft de vereniging ook een eigen styling genomen voor TennisJeMee. Neem eens een kijkje door op het nieuwe logo te klikken.

Nieuwe styling voor Leidsche Rijn Tennis

Nieuws van 1 april 2014

Al meer dan 30 jaar verzorgt Leidsche Rijn Tennis onder leiding van Francesco Jetten de lessen en trainingen voor diverse verenigingen in de regio Utrecht, zoals DESTO, Larsheim, PVDV, Rijnsweerd, Rhijnauwen en Vleuten de Meern. Vanaf vandaag heeft de school een prachtige nieuwe website met een unieke styling. Neem een kijkje door op het logo te klikken.

TennisJeMee - zo makkelijk heb je nog nooit een afspraak gemaakt !

Nieuws van 10 march 2014

Hoe vaker je tennist, hoe leuker het wordt. Maar, om te kunnen tennissen heb je een partner en tegenstander nodig. Hoe vind je die? Met TennisJeMee !

Met TennisJeMee kan iedereen op een eenvoudige, intuïtieve manier een oproep plaatsen om te singelen of te dubbelen, in elke sterkte en in elke leeftijdsgroep. Andere tennissers kunnen op zo’n oproep reageren en een afspraak is zo gemaakt. Simpel en snel en natuurlijk per e-mail bevestigd.

Elke club kan TennisJeMee op zijn eigen website zetten in zijn eigen stijl. Meestal staan op de homepage de oproepen voor vandaag en op een aparte pagina voor 3 of 4 dagen. Als je wilt, zetten we jullie afspraken ook op www.TennisJeMee.nl.

TennisJeMee werkt op elk apparaat: pc, laptop, smartphone, tablet, ipad en iphone. Spectaculair is te zien hoe de oproepen van anderen "vanzelf" in beeld komen.

Ben je benieuwd? Ga naar www.TennisJeMee.nl  en maak je eerste afspraak bij onze demonstratie club. Vind je het leuk en interessant? Jouw club kan TennisJeMee vrijblijvend gratis uitproberen voor maar liefst 6 weken lang.

Welkom Tennisschool MY-Tennis

Nieuws van 19 february 2014

Onder het motto "Tennisles voor iedereen, van jong tot oud en van beginner tot topspeler" verzorgen Yoeri Maijer en Michiel Panhuizen met hun gloednieuwe tennisschool MY-Tennis de lessen en trainingen voor de Vinkeveense Lawn Tennis Vereniging (VLTV) en Tennisvereniging Nieuwveen. Lees over hun enthousiaste plannen op hun prachtige website www.my-tennis.nl.

Welkom Tennisschool Haarlemmermeer

Nieuws van 27 january 2014

Een hartelijk welkom voor Tennisschool Haarlemmermeer. Onder leiding van de gerenomeerde trainer Eric Krijger verzorgen hij en zijn enthousiaste team trainers de lessen bij de verenigingen Zwaanshoek, Rijsenhout, HBC en Vogelenzang, tennishal Zwaanshoek en sportcentrum Groenendaal. Neem eens een kijkje op de prachtige website.

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Zoeken
Copyright © 2000-2019 Farmore Automation. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden Technische informatie Contact