Klik HIER voor de HOMEPAGE van PLANMYSPORT
PLANMYSPORT > Nieuws > Nieuws 2016

Nieuws 2016
01 | Nieuws

Fijne Kerstdagen en een sportief 2017 !

Nieuws van 22 december 2016

Nieuwe speelsterktes 2017

Nieuws van 12 november 2016

De KNLTB heeft de speelsterktes en ratings voor 2017 berekend en die zijn inmiddels ingevoerd in de ledenoverzichten in Leden On Line en de PLANMYSPORT APP en uiteraard ook in de Team Manager, zodat de VCL's beschikken over de juiste teamsterktes die nodig zijn om de teams aan te melden voor de voorjaarscompetities 2017.

Tips over de PLANMYSPORT APP in standaard e-mails

Nieuws van 22 august 2016

Vanaf heden wordt de PLANMYSPORT APP, of de eigen app voor onze klanten die een "cloon" hebben, gepromoot in de standaard e-mails die vanuit het systeem worden verstuurd. Het betreft bijvoorbeeld bevestigingen van inschrijvingen, e-mails met wachtwoorden, e-mails met de planning van wedstrijden en e-mails met lesindelingen.

Uitrol PLANMYSPORT APP naar leden is begonnen

Nieuws van 14 july 2016

De uitrol van de PLANMYSPORT APP naar de leden van de verenigingen is begonnen ! Klik HIER voor de standaard tekst voor de mailing; per vereniging kan hij iets afwijken als niet alle producten worden gebruikt. We zijn ook bezig de standaard mails zoals bevestigingen van inschrijvingen en wachtwoorden voorzien van info over de app en gaan ook e.e.a. uitleggen op de selfservice pagina's "Privé".

Uitrol PLANMYSPORT APP is gestart

Nieuws van 17 june 2016

Vandaag is de grote uitrol van de PLANMYSPORT APP gestart via DEZE MAILING naar cursisten. Vele duizenden kunnen vanaf nu hun lessen volgen via de app en bijvoorbeeld absentie aangeven, zien of de les doorgaat en, uniek bij PLANMYSPORT, chatten met de trainer en andere cursisten. Over een paar weken gaan we ook de leden en abonnees mailen. Wil je daar niet op wachten, download dan de app uit de App Store of Google Play.

TENNISCOACH Kor Leegstra partner bij TENNISNED

Nieuws van 29 march 2016

De ervaren en gerenomeerde trainer Kor Leegstra is met zijn bedrijf TENNISCOACH.NU partner geworden bij TENNISNED, de succesvolle tennisorganisatie van Frank Harrak. Kor verzorgt de lessen en trainingen bij de Schager Tennisclub en Sportcentrum Joop Nijziel.

TENNISNED is met deze uitbreiding nu actief op acht, allemaal grote locaties. Neem eens een kijkje op www.tennisned.nl of www.ikwiltennisles.nl.

Welkom Bas Klijn Tennis

Nieuws van 22 march 2016

Onder leiding van Bas Klijn verzorgt Bas Klijn Tennis al vele jaren de tennislessen en -trainingen voor Tennisvereniging Hoofddorp.

Tevens neemt BKT de leiding bij vele events, zoals open toernooien, competities en één- of meerdaagse jeugdkampen.

Neem eens een kijkje op www.BasKlijnTennis.nl.

De Utrechtse Tennis Kampioenschappen gaan van start

één van de grootste tennistoernooien ooit
zaterdag 12 t/m zondag 20 maart

Nieuws van 10 march 2016

90 categorieën met 873 deelnemers die 813 wedstrijden gaan spelen op 14 verenigingen.

Waar gaat dit over? Over de

UTRECHTSE TENNIS KAMPIOENSCHAPPEN 2016.

Volg het toernooi LIVE van aanstaande zaterdag 12 maart t/m zondag 20 maart op www.utk.nu.

De UTK zijn tot stand gekomen dankzij een unieke samenwerking van alle tennisverenigingen en tennisscholen in Utrecht, geholpen door de gemeente Utrecht en een hele reeks sponsors.

Bijzonder trots zijn we op de bijdragen van onze klanten Balance Tennis Academy (wedstrijdleider Remco Mentink), Oudenrijn Tennis Club (wedstrijdleider Sheila Badoux en speellocatie), LTC Vleuten de Meern (finale locatie) en tennisschool Leidsche Rijn Tennis.

Werkt dit toernooi inspirerend en wil je ook zoiets opzetten in jouw regio, laat het ons dan weten. Natuurlijk helpen we je graag, want zo'n toernooi LIVE kan alleen met de Toernooi Manager van PLANMYSPORT.

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Zoeken
Copyright © 2000-2019 Farmore Automation. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden Technische informatie Contact