Klik HIER voor de HOMEPAGE van PLANMYSPORT
PLANMYSPORT > Nieuws > Nieuws 2018

Nieuws 2018
01 | Nieuws

Fijne Kerstdagen en een sportief 2019

Nieuws van 20 december 2018

Welkom Padel Academy

Nieuws van 1 november 2018

Een hartelijk welkom voor de Padel Academy. Onder leiding van Alex Luneman en Camil Bouwhuis verzorgt de Padel Academy de lessen en trainingen in padel op diverse locaties in Zuid-Holland, waaronder La Playa en MLTV'90. Padel Academy gebruikt de "Hello Padel" methodiek en wordt permanent ondersteund door Mauri Andrini. Meer weten? Neem een kijkje op de website www.padelacademy.nl.

Welkom Padel Kings

Nieuws van 1 november 2018

Een hartelijk welkom voor Padel Kings. Onder leiding van Wouter den Bakker, Wesley de Kwaadsteniet, Charlie Koper en Kevin Vriend verzorgt Padel Kings de lessen en trainingen in padel bij diverse verenigingen en sportcentra, zoals TPC Daalmeer, BAS Tennis, HTC Santana, Padel Hoorn, NTC (Nijkerk) en TC Uitgeest. Bij Padel Kings kan je ook terecht voor de speciale rackets en ballen en zelfs kleding. Neem een kijkje op hun website padelkings.nl.

NIEUW: Inschrijven voor les via de app

Nieuws van 27 august 2018

Cursisten kunnen nu ook via de PLANMYSPORT APP inschrijven voor de nieuwe lessen!

>> Lees verder...

Welkom METTES Tennisschool

Nieuws van 1 march 2018

Een hartelijk welkom voor METTES Tennisschool. Onder leiding van Nick Mettes en onder het motto "Tennisles met passie, plezier en prestatie" verzorgt METTES Tennisschool de lessen en trainingen voor de verenigingen TV Montfoort, TC De Kamp Cothen en SV Austerlitz. Voor meer informatie, neem een kijkje op zijn website. Het is daar ook te zien dat hij per dit jaar de lessen heeft overgenomen van Tennis Matching. In 2019 volgt een geheel eigen website.

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Zoeken
Copyright © 2000-2019 Farmore Automation. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden Technische informatie Contact