Klik HIER voor de HOMEPAGE van PLANMYSPORT
PLANMYSPORT > Organisatie

Organisatie
07 | Organisatie
FARMORE AUTOMATION

Farmore Automation is een bedrijf in Haarlem opgericht door Jan Willem en Diana Vermeer. Zie meer info op www.FarMore.nl

Het idee voor PLANMYSPORT dateert van eind jaren '80. Vanwege de technische complexiteit kon de eerste haalbaarheidsstudie pas eind jaren '90 starten; op dat moment kwam Oracle met "internet-software".

In augustus 2000 startte Farmore Automation de ontwikkeling van PLANMYSPORT en in januari 2001 volgde de eerste officiële versie. PLANMYSPORT was daarmee het eerste 100% online systeem voor administratie en communicatie in de sportwereld. Inmiddels is het geëvolueerd tot de meest complete, alles-in-één oplossing voor sportcentra, sportscholen, verenigingen en bonden.

In 2002 en 2003 is het proof of concept aangetoond met vier pilot klanten, in 2004 en 2005 werd het pioniersstadium verlaten door een bescheiden uitrol naar zo'n tien klanten en vanaf 2006 is het heel hard gegaan. Momenteel liggen de sportieve activiteiten vast van meer dan 210.000 sporters verdeeld over meer dan 350 locaties in vooral de tennis- en fitnesswereld.

VACATURES

Er zijn op dit moment geen vacatures

BUSINESS PARTNERS

HKV

HKVDe IT-afdeling van HKV "Lijn in Water" waarborgt de technische continuďteit van PlanMySport.

Adviseurs

Voor het PLANMYSPORT-concept werken wij samen met een aantal externe adviseurs. Verder wordt het beleid vormgegeven door diepgaand overleg met de klanten en gebruikers.

TECHNOLOGY PARTNERS

Oracle Nederland BV

Oracle Nederland BVOracle assisteert bij alles wat met hun software te maken heeft; in vogelvlucht betekent dat de Oracle Database, Oracle Fusion Middleware en Oracle Developer Suite. Farmore Automation is GOLD PARTNER van Oracle en staat bekend als pionier bij de inzet van de modernste technologie. Al sinds 2001 worden HTML5 en AJAX toegepast.
Zonder sponsoring van Oracle zou de ontwikkeling van PLANMYSPORT financieel niet voor de sportwereld haalbaar zijn geweest.

Argeweb

ArgewebDe servers van PlanMySport staan in het datacentrum van Argeweb in Schiphol-Rijk. Deze servers, alsmede het e-mailverkeer van onze klanten, wordt door Argeweb beheerd.

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Zoeken
Copyright © 2000-2019 Farmore Automation. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden Technische informatie Contact