User Name

Password

Info New or Forgotten?

Van maandag 16 t/m zondag 22 maart 2020 (week 12) organiseren wij het eerste open toernooi van 2020.

De finales worden op zondag 22 maart 2019 gespeeld. Zowel de singels als de dubbels worden in categorieën gespeeld. HET ideale toernooi om je voor te bereiden op de competitie of het nieuwe tennisseizoen. Je dient wel een geldig KNLTB lidmaatschap te hebben om te kunnen deelnemen.

Je kan en mag je ook voor 2 onderdelen opgeven.Gezien de ervaring die we hebben qua aantal inschrijvingen, adviseren we je om snel in te schrijven met de hoogste nauwkeurigheid bij het opgeven van verhinderingen. We hopen weer een mooi toernooi te mogen organiseren en binnen een aantal weken is ook het volledige entertainment programma bekend. klik HIER om in te schrijven.

De 1e periode van de wintercompetitie is gepland en hieronder kun je op de dagen klikken voor de schema's per dag, per poule. WIl je vanaf januari ook meedoen? Schrijf in.


Indien je nog niet eerder lid bent geweest op Welgelegen dan kun je eenmalig met ons kennismaken. Drie maanden onbeperkt tennissen voor slechts € 50,00 per persoon. Na die periode kun je kiezen uit de drie onderstaande lidmaatschappen. LET WEL dat het proeflidmaatschap autmatisch overgaat in een flexibel maand lidmaatschap indien je geen actie onderneemt om het na het proeflidmaatschap op te zeggen (schriftelijk).
Naast de 3 maanden onbeperkt vrijspelen kun je ook in deze periode wekelijks, op inschrijving meedoen aan een training die wordt verzorgd door een trainer van Tennisschool Jan de Rook.
Inschrijven? Klik HIER


Elke vrijdag om 19.30 uur geven wij aan maximaal 10 leden tegelijk een gratis training. Deze tijd is vast vanaf 5 oktober tot en met 13 december.

Het reserveren gaat heel simpel:

  • Klik hier op de koppeling om naar het baanschema te gaan.
  • Klik rechtsboven de datum (woensdagen) aan waarop je een les wilt volgen.
  • Klik in het banenschema op het "hokje" om de reservering te maken.
  • Er verschijnt nu een venster om te bevestigen - na de bevestiging sluit het vanzelf.

Spelregels

  • Reserveren kan tot 30 dagen van te voren.
  • LET OP! Een nieuwe reservering is pas mogelijk ná de les. Wij hebben dit ingesteld omdat we alle leden de kans willen geven om mee te doen aan deze lessen.
  • Annuleren kan tot 1 dag van te voren. Volg de stappen hierboven, klik bij de les op INFO en klik in het venster op de annuleerknop.
  • Er is ruimte voor maximaal 10 cursisten tegelijk. We trainen op 2 banen. Zit de groep vol, dan kunnen 4 reserves zich nog aanmelden. Het kan dan zijn dat we je tot een dag van te voren mailen dat er toch nog ruimte is.
  • Reserveren = ook komen. Bij niet opdagen ben je € 10,- verschuldigd en daarvoor sturen wij een factuur.
  • De trainer bepaalt de lesstof maar wensen zijn natuurlijk altijd bespreekbaar. Vertel dan aan het begin wat je het liefste wilt leren.

 

De app wordt alleen gebruikt in gevallen acute veranderingen (bv. regen, sneeuw die de banen beïnvloeden, grotere events, toernooien en eventuele calamiteiten). Vragen over drukte op de banen, lidmaatschappen of competities worden niet beantwoorden telefonische informatie gaat via 070 3996 996. Dus wil jij op de hoogte zijn? Stuur je voor- en achternaam via whatsapp naar 06-34563002 en je wordt toegevoegd aan deze groep.

Drie panoramische Padelbanen zijn sinds 25 juni in gebruik en je kunt via deze link een baan reserveren. Je krijgt als lid (m.u.v. proeflidmaatschappen) 50% korting op de baanhuur. Op de website van Estatepadel.nl kun je alle voorwaarden lezen